Quism ontwikkelingenRoadmap

Hieronder vindt u de roadmap en een chronologisch overzicht van de ontwikkelingen van Quism.

Quism is een volledig schaalbare oplossing die zowel klein- als grootschalig ingezet wordt. QPIT BV ontwikkelt en onderhoud ťťn servicedesk product. Hierdoor is het kostenmodel transparant zonder verassingen en onverwachte migraties.

Met Quism is QPIT BV de eerste Nederlandse leverancier die in 2001 een volledig web gebaseerde servicedesk oplossing op de markt bracht.

QPIT BV is gespecialiseerd in de ontwikkeling van onderhoudbare en duurzame software met een modulaire opbouw. Dit levert betrouwbare en bewezen concepten op met volop ruimte voor innovaties via nieuwe modules en technieken. Hierin betrekken wij graag onze klanten, gebruikers en partners:

2012 Quism 5.0 gepland, nieuwe mogelijkheden voor flexibele rapportage en statistieken, Quism cloud service en Quism App beschikbaar.

2010 Real time service event signalering beschikbaar in de Moment module en start van de Quism App ontwikkeling, 200 nieuwe functies beschikbaar. Ondersteuning voor Windows 2008 R2 en IE9.

2008 Stijl revisie en 200 nieuwe functies beschikbaar, verdere integratie van .NET technologie, service chat mogelijkheid toegevoegd. CommerciŽle service management modules toegevoegd. Uitbreidingen in persoonlijke- en organisatie afhankelijke instellingen.

2006 Facilitaire servicedesk integratie in Quism 4.0. Quism biedt als eerste nederlandse service management product een volledige integratie met facilitaire werkprocessen. Contact en Inspectie modules toegevoegd.

2004 Franse en Duitse Quism versies in Quism 3.0. Voor onze klanten in Belgie, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland introduceren wij de Frans- en Duitstalige Quism versie. CI-Inventarisatie en Statistiek module beschikbaar.

2003 Engelse versie en Oracle ondersteuning. Quism is beschikbaar in het Engels en biedt Oracle ondersteuning. Nieuwe Servicedesk- en Release modules toegevoegd. De Servicedesk module biedt instelbare dashboards. Via de Quism-AD koppeling is synchronisatie van organisatie- en persoonsgegevens mogelijk.

2002 E-mail servicedesk verwerking is beschikbaar in Quism 2.0. Hiermee kan Quism automatisch uit een willekeurige e-mail een incident aanmaken. Plaatjes en bijlagen worden eveneens aan dit incident gekoppeld. QA klantportaal module beschikbaar. Instelbare registratiewizards maken het mogelijk een eenvoudige en persoonlijke incidentregistratie in te stellen.

2001 Quism introductie, release 2.1. QPIT BV is de eerste Nederlandse leverancier die een volledige webgebaseerde servicedesk oplossing introduceert met procesondersteuning voor incident-, probleem-, wijziging-, serviceafspraken en configuratiebeheer.Zowel voor de interne servicedesk als externe commerciŽle service organisaties.

Quism gebruikt daarbij een relationele SQL server database voor gegevensopslag. Na een jaar testen en verdere gebruikersafstemming van de functies in de 1.0 versie is de Quism 2.1 de eerste commerciŽel beschikbare versie.


QPIT BV
Schiekade 830
Postbus 299
3000 AG † Rotterdam
Phone: 010-2439373
Email: quism@qpit.nl of vul het aanvraagformulier in
Website: www.qpit.nl